Bewustwordingsreizen

De mooiste reis die je kunt maken, is de reis naar je hart! Ben je toe om schoon schip te maken? Gooi dan eerst je ankers uit! Maak kennis met Bewustwordingsreizen en geniet van het mooiste en statistisch gezien, gezondste stukje Europa wat er is, de Costa Blanca, met haar heilzame zoutmeren.

Coaching, Leela – Healing, Reiki, familieopstellingen, zelfverdediging en nog veel meer! Dit alles met behulp van gediplomeerde coaches, spiritueel specialisten, ervaringsdeskundigen en een Sjamaan. Alles op een prettige no-nonsense manier, onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze reis is inclusief ontbijt en diner, welke vers worden bereid door onze kokkin, die eveneens ervaren is met mogelijke allergieën en wanneer men de voorkeur geeft aan vegetarisch eten. Geef voorafgaande aan de reis door indien hiervan sprake is, zodat we met de inkoop hiermee rekening kunnen houden.

Uiteraard gaan we ook leuke dingen ondernemen: excursies, wandelen, meditatie/yoga, intuïtief schilderen maar ook is er ruimschoots de tijd om de omgeving te verkennen, en uiteraard de zee lonkt naar je die op slechts korte afstand is. Trakteer jezelf op een fijne ontspanningsmassage, door een gediplomeerde masseur/masseuse of laat je voeten eens verwennen door de gediplomeerde en zeer ervaren pedicure.

Maar bovenal is het een reis die je op weg helpt om de balans te vinden in jezelf, oude patronen te doorbreken en het verleden achter je te laten. Ook als je in het proces van spiritueel ontwaken zit, HSP bent, ook dan zul je merken dat deze bewustwordingsreis, voor jou op het lijf geschreven is!

De beste investering die je kunt doen, is die in jezelf!

Voor boekingen van bewustwordingsreizen betaald vóór 1 december 2018, betaal je € 550,- betaal je ná 1 december 2018, betaal je € 650,- in uitzonderlijke gevallen is een betalingsregeling mogelijk, echter dit slechts na schriftelijke overeenkomst en het totaalbedrag dient uiterlijk een maand voor de bewustwordingsreis voldaan te zijn. Wij rekenen hiervoor geen extra rente.