Diensten

Soms is het door een samenloop van omstandigheden, dat het leven even niet als vanzelf gaan; of dat je in je relatie tegen zaken aanloopt, waarbij jullie wel wat adviezen en steun kunnen gebruiken. In dat geval is het uiteraard altijd mogelijk om een consult in te plannen, zodat we samen kunnen kijken hoe we in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek, zoveel mogelijk kunnen bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor een consult: dit kan via een mailconsult, live chat of tijdens een persoonlijk, face 2 face gesprek. Vul het contactformulier in en je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord!

Alles wordt met de hoogste mate van discretie behandeld en je kunt met een gerust hart alles wat je kwijt wilt, taboeloos bespreken. Uiteraard zijn sommige vragen/problemen een stuk complexer en zijn deze niet in 1 gesprek op te lossen. Evenals je coaching zoekt bij ADHD, HSP of als je nog middenin je verslaving zit en de ‘trek’ nog regelmatig de kop op steekt.

Voor mensen die woonachtig zijn aan de Costa Blanca, is het mogelijk om een programma te volgen: samen sterk. Nagenoeg iedereen heeft zijn of haar bagage en vaak stappen we keer op keer in dezelfde valkuilen. Om te voorkomen dat het verleden onze toekomst blijft inhalen, kun je ervoor kiezen mee te doen aan: samen sterk. Door middel van groepssessies waarin we onder meer wandelen, intuïtief schilderen, familieopstellingen doen en ook heel erg veel lachen, want dat is het beste medicijn, werken we met elkaar aan de toekomst, waarin we het verleden achter ons kunnen laten.

Vanaf het voorjaar 2019 organiseert Costa Blanca Coaching, betaalbare all inclusieve reizen van Nederland/België naar Spanje. Na een destructieve relatie, verslaving of burn-out, is het mogelijk dat je op een keerpunt in je leven komt waarbij je even niet meer weet hoe nu verder? Het gevoel dat je op een dood spoor bent beland: Is-dit-leven-alles-wat-er-is? Dan is het tijd geworden om een betaalbare bewustwordingsreis te gaan maken naar Spanje.  Deze reis betreft een compleet pakket, waarbij men al dan niet gebruik kan maken van diverse, uiteraard betaalbare, excursies naar bijvoorbeeld een dierenasiel of opvang voor paarden. Hier worden we geconfronteerd met dieren die zwaar mishandeld, ondervoed en liefdeloos zijn behandeld. We zien wat liefde geven uiteindelijk voor resultaat op kan leveren… Kijk, ervaar en voel!