Leela en Reiki

Leela – Healing

Leela Healing, heeft als doel om los te komen van het oude, waarbij het verleden geheeld zal worden, zodat er weer ruimte is voor het nieuwe, een toekomst zoals je die graag wilt leiden, zonder hinder te ondervinden van blokkades of oud zeer. Leela opent deuren van het onder- en bovenbewustzijn.

Je kunt het zien als een combinatie van regressie en hypnotherapie, waarbij met behulp van kaarten, op een fascinerende, directe werking, aan je inner-ik gewerkt word. Door de hoge therapeutische waarde, zal het een enorme bijdrage leveren aan het helingsproces.

Wat zijn de te verwachten effecten van Leela Healing:

* Het helen van onverwerkte ervaringen bij jezelf en/of bij je medemens

* Het ontdekken van de onbegrensde mogelijkheden van je innerlijke ervaringen

* Het (her) ontdekken van vaardigheden en kwaliteiten

* Het verdiepen van meditatieve staten

 

Reiki

Reiki is een energetische healingsvorm die oorspronkelijk uit Japan komt en de natuurlijk genezing bevordert. Blokkades die je energetisch hebt opgelopen door boosheid, teleurstelling, angst, pijn, verdriet en afwijzing gaan niet weg wanneer je jezelf niet geuit hebt. Ze blijven in je aura hangen of slaan zichzelf op in je lichaam waardoor je lichamelijke pijnen kunt krijgen. Reiki kan je helpen om bij het verdriet of de pijn te komen en het op een zachte manier los te maken, het probleem te begrijpen, accepteren en zorgt ervoor dat je energie weer vrij gaat stromen.

Als je geregeld een Reikibehandeling ondergaat zullen je energiebanen optimaal gaan werken en verkleint de kans dat er zich een blokkade (opnieuw) vormt. Meestal zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Reiki kan zowel in persoon gegeven worden, alsmede op afstand. Je kunt gewoon je makkelijk zittende kleding aanhouden uiteraard.

 

 Wat levert Reiki je op?

* Ontspanning door de aandacht, de rust en stilte

* Een beter contact met je lichaam

* Meer inzicht in hetgeen je bezig houdt

* Een beter contact met je intuïtie

* Meer inzicht in het ontstaan, verloop en oplossen van je klachten

* Meer inzicht in het aanspreken van je eigen ik

* Meer kwaliteit van leven

* Een sneller herstel van lichamelijke en/of psychische klachten

* Reinigen en vitalisering van de hormoonhuishouding en het zenuwstelsel

* Harmonisering van body, mind & soul

* Verwerking van trauma’s, depressies en sterke emoties

* Aanvulling van tekorten aan levensenergie en versterking van je geest

Let op! In gevallen van griep met koorts, besmettelijke huidziekten, ernstige hart- en vaatziekten (zoals trombose), tijdens chemo- of bestralingskuren, oedeemvorming en zwangerschap (vanaf het tweede kwartaal van de zwangerschap), is er GEEN Reiki behandeling mogelijk.