Over ons

Mijn naam is Mona Liza Verseijden, ik ben heldervoelend, helderwetend, astrologe, coach met specialisme: Relaties, ADD/ADHD en HSP (Hoog Sensitief Persoon), daarnaast ben ik counselor op het gebied van verslavingen, waaronder ook liefdesverslavingen en destructieve relaties. Na een lange, spirituele en ervaringskundige tocht, ben ik trots je te mogen verwelkomen op onze website!

Tot voor kort was ik werkzaam in de verslavingszorg: gaf voorlichting aan artsen (i.o.) en in klinieken en werkte voor een telefonische hulplijn, waar ik adviezen gaf aan mensen met een verslaving, of aan partners/familie van verslaafden, dit alles vanwege het feit dat ‘samen-in-herstel’ een veel grotere kans van slagen heeft, dan wanneer er geen vangnet is. Toch bemerkte ik dat de reguliere hulpverlening, op sommige fronten ernstig tekortschiet. Helaas te weinig goede ervaringswerkers die werken vanuit het hart, en nog steeds veel te veel hulpverleners die uitsluitend volgens de boeken werken. Uiteraard ben ik zowel gediplomeerd counselor bij verslavingen, alsmede ervaringsdeskundig hoopverlener. Door wetenschap en spiritualiteit met elkaar in de ´echt´ te verbinden, is mijn werkwijze laagdrempelig en volledig vanuit mijn hart. Ik zit niet op de stoel van de hulpverlener, maar ben je luisterend oor, klankbord en maatje.

Voor meer (spiritueel) advies op maat, Leela Healing, een uitgebreide, intuïtief uitgewerkte horoscoop of een Skype consult, neem dan vrijblijvend contact op. Tevens kun je mij vinden voor een live chat bij:  https://www.mediumchat.nl/?ref=cons-223

Hoi mijn naam is Peter Biek, ik ben spiritueel coach, Reiki master, energetisch masseur en heldervoelend; daarnaast ben ik op de zakelijk markt, adviseur voor positief leidinggeven en het terugbrengen van ziekteverzuim. Na jaren werkzaam te zijn geweest voor de overheid, als coördinator, coach en raadgever, werkte ik in de avonduren al sinds een flink aantal jaren als Reiki master, waarbij ik ook diverse mensen heb opgeleid. Ook heb ik veel gedaan op het gebied van energetisch masseren.

Nu ik ben neergestreken aan de Costa Blanca, werd het hoogtijd om verder te gaan met hetgeen ik zie als mijn roeping: mensen helpen met het verwerken van oud zeer, blokkades weg te nemen en ervoor te zorgen dat zij verder kunnen met de handvatten die ik hen aanreik. Oplossingsgericht werken is mij dan ook niet vreemd! Ik ben heel erg intuïtief en daarbij maak ik wel gebruik van Leela kaarten. Op de daarvoor bestemde pagina, kun je hierover een uitgebreide toelichting lezen.

Voor meer info, het maken van een afspraak, of het boeken van een spirituele avond, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook voor Reiki behandelingen op afstand en voor bedrijven.

 

Don’t let anybody walk through your mind with dirty feet

 

Mahatma Gandhi